Junte Grondwerken is trotse sponsor van VSCO ’61!

Junte Grondwerken is trotse sponsor van VSCO ’61!

Nieuws

In de laatste week van 2018 heeft VSCO’61 een nieuwe reclamebordsponsor mogen verwelkomen en wel het Oostendorpse bedrijf Junte Grondwerken. Eigenaar Jan Willem Junte was naar sportpark De Heughte gekomen om daar de nieuwe reclameborden officieel te overhandigen aan de club. Als blijk van dank en waardering werd de nieuwe reclamebordsponsor een fraai bloemstuk overhandigd door sponsorcommisielid Lammert Vlieger.

Junte Grondwerken is in september 2014 gestart en is inmiddels uitgegroeid tot een betrouwbaar en jong bedrijf dat gespecialiseerd is in alle mogelijke grond- en loonwerken. Junte’s doelgroep is de aannemerij en de particulier, en kunnen projecten van groot tot klein tot in het uiterste detail met zorg voor hen uitvoeren. Het werkgebied van Junte is de Noord Veluwe en Flevoland.

Eigenaar Jan Willem Junte heeft in zijn jonge jaren nog gevoetbald bij VSCO’61 en heeft nog steeds een ‘zwak’ voor de enthousiaste voetbalclub. “Met sponsoring kan ik de club nu ondersteunen, waarbij mijn bedrijf op een prettige wijze door de club wordt uitgedragen.” Een mooie win-win situatie. Junte Grondwerken heeft als start gekozen voor reclamebordsponsoring. In de laatste week van 2018 was de bevlogen ondernemer naar sportpark De Heughte gekomen om daar de reclameborden officieel te overhandigen aan VSCO’61. Sponsorcommissielid Lammert Vlieger nam de reclameborden met veel enthousiasme in ontvangst en bood Junte Grondwerken een fraai bloemstuk aan als blijk van bijzondere dank en waardering, Hij wenste het jonge bedrijf een mooie en succesvolle toekomst toe.