Uw tuin is een heerlijke plek om te genieten en te ontspannen. Buiten zitten in alle rust of met een groep familie of vrienden. Een ideale plek voor een feestje en een barbecue. Dan mag dit er perfect uitzien en een plaatje zijn.

We starten graag met een bezoek bij u, waarbij we vanuit uw wensen en voorkeuren meedenken in het ontwerp van uw nieuwe tuin. Wat wilt u er doen? Wilt u veel groen, of veel terras. Bent u gek op tuinieren of ontwerpen we een onderhoudsvriendelijke tuin? We stemmen graag met u af tot het ontwerp volledig naar uw wens is.

U ontvangt van ons een uitgebreid plan en offerte, en we pakken uw tuin vakkundig aan.

We hebben voor u de juiste mensen en machines voor het aanleggen van een tuin of speelterrein. Aanleg en onderhoud van tuinen, en speelvelden voor zowel bedrijven en hoveniers als particulieren.

[ultimate_heading main_heading=”Enkele projecten waar wij de tuinaanleg hebben verzorgd” heading_tag=”h3″ spacer=”icon_only” icon=”Defaults-star” icon_size=”48″ icon_color=”#e1710c” main_heading_font_family=”font_family:Raleway|font_call:Raleway|variant:700″ main_heading_style=”font-weight:700;” main_heading_font_size=”desktop:24px;” main_heading_line_height=”desktop:68px;”][/ultimate_heading]