Ons motto is: ”een goede basis is een sterk begin”. Een sterke basis begint voor ons met goed grondwerk. Voor onze diverse grondwerkzaamheden beschikken we over een goed onderhouden en gekeurd machinepark en een team met ervaren grondwerkers.

Wij zorgen onder andere voor het ontgraven van de funderingen voor bouwblokken. Dit doen wij voor projecten als schuren en woonhuizen tot en met complete bedrijfsgebouwen. Tevens ontgraven wij cunetten voor terreinverhardingen en zorgen we voor grondverbetering. Daarnaast maken we terreinen bouwrijp en verrichten we cultuurtechnisch werk.

We verzorgen ook de aanleg en het onderhoud van tuinen, speelvelden en paardenbakken voor zowel bedrijven en hoveniers als particulieren. Ook verzorgen we het onderhoud van bermen en sloten, bestrating en compleet grondwerk voor bedrijfshallen en woningen.

Dit is slechts een greep uit al onze werkzaamheden. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van grondwerk in Zwolle, Elburg en omstreken? Neem dan vooral vrijblijvend contact op.